Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
29.01.2020
Nové plynové kamna Provence
Novinka na českém trhu s propan-butanovými topidly pro vnitřní použití bez nutnosti přívodu vzduchu nebo odvodu spalin z místnosti. Tato masivní kamna... číst celé
01.03.2019
Nová řada teplogenerátorů
MEVA uvedla na trh novou řadu Teplogenerátorů s výkony 5-10kW a 9-30kW. Náš teplogenerátor využijete na chatě či chalupě, v dílně nebo garáži, i na s... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Katalog 2020

Katalog Meva 2019

Katalog ke stažení

 
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
    1. Udělujete tímto souhlas subjektu Zbyněk Bajnar, se sídlem Radotínská 953/3, 743 01 Bílovec IČ 69575126, zapsaná u Zapsán u živnostenského úřadu Města Bílovce, Čj: VaŽÚ/19650-12-35-2012-SkL, ID RZP 2016122 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

      • jméno a příjmení
      • emailovou adresu
      • telefonní číslo
      • fakturační adresu
      • dodací adresu
      • historii objednávek
    2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

      • zřízení a administrace uživatelského účtu
      • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
    3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

      • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
      • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
    4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

      • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
      • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
    5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

    6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

    7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

      • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
      • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
      • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
      • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
      • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
      • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
      • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
      • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
98% produktů skladem
Naše sklady pro Vás drží dostatečné zásoby výrobků MEVA .
Expedice do 48 hodin
Vaše objednávky se snažíme expedovat v pracovních dnech co nejdříve - platí pro skladové položky.
Odborné poradenství
Meva produkty známe, nové testujeme a každý z kolegů Vám jistě dobře poradí s výběrem či zapojením.
Ověřeno zákazníky
Jsme prodejci s lidským přístupem a jsme rádi, že se k nám zákazníci vracejí.

Potřebujete poradit?
Rádi Vám pomůžeme!

+420 597 603 503

Po - Pá (8:00 - 16:00)

info@mevaobchod.cz

© Copyright 2020 www.mevaobchod.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz